København

Kun 12 km. fra Copenhagen Camping ligger Danmarks hovedstad København. København huser verdens ældste monarki. Byen og dens omegn emmer af spændende fortællinger.

Hovedstadsregionen er rig på natur, kultur og historie. I hele regionen er der kort afstand mellem alle mulige forskellige seværdigheder, og der er gode kombinations-muligheder for mange gode og spændende dagsud-flugter eller længere ture.

Hans Christian Andersen skrev eventyret, Disney producerede filmen og København har statuen ved havet til hendes ære. Den Lille havfrue er stadig en af de største turistattraktioner i Danmark, hvilket har gjort hende til en af de mest fotograferede kvinder i verden.

Derudover findes den store forlystelseshave Tivoli midt i Københavns Centrum. Denne have blev anlagt i 1843 og siden da er meget sket.

Noget for enhver..

Haven huser et utal af forlystelser, smukke blomster og udsmykninger, spisesteder for enhver smag samt koncerter med mange populære danske og udenlandske navne.

Endvidere byder København på forskellige museer, planetarium, experimentarium, Danmarks akvarium samt masser af events såsom festivaler, nye udstillinger, dans teater og musik.

I København er der også rig mulighed for shopping. Her findes alt hvad hjertet begærer af butikker for enhver smag og pengepung. Og melder sulten sig, ja så findes der alt indenfor restauranter, cafeer og fastfood. Så du vælger selv om det skal være gourmet eller pølsevogn, cocktailbar eller bodega.

For at kunne opleve alt det København har at byde på, skal det lige nævnes at København har et veludbygget transportsystem. Du kan nemt bevæge dig rundt i hele regionen via busser, havnebusser, tog og metro på samme billet. Og skal det gå lidt hurtigere, så er der altid en taxa at få.

Book nu